Нашата мисия

Всички знаем колко е полезно да включваме в менюто си разнообразна и топла домашно приготвена храна, но не винаги имаме време, възможност и умения да я приготвим. Именно затова мисията ни е да предложим идеи за достъпно, бързо и лесно приготвяне на вкусни ястия.

Бранд Виталино

ВИТАЛИНО е бранд създаден да предостави широка гама от бързо замразени плодове и зеленчуци. Качеството и вкусът са наш приоритет, и са от ключово значение за цялостното производство на продуктите ни. Не малка част са произведени в България, а останалите от водещи европейски производители, което гарантира тяхното високо и постоянно качество.

Продуктите могат да се приготвят от замразено състояние, без дефростация, с всички налични съоръжения, чрез различни кулинарни техники и термични обработки.

Замразяването е естествен процес на консервиране, който не изисква използването на допълнителни консерванти. При замразяването витамините и минералите се запазват, а мазнините, протеините и въглехидратите остават незасегнати.

Транспорт и логистика

Виталино разполага с хладилни складове и логистика, което позволява да доставяме продуктите си на заведения и търговски обекти в курорти и градове. Доставчик сме на много локални и големи национални вериги – Фантастико, Кауфланд, Билла, СBA и други.